naslovna O nama meni Apartmani Galerija Kontakt
me en ru

Rezervacija apartmana

Prijava

Odjava

Odrasli:

Djeca:

Apartman:

Ime i prezime

Email adresa

Apartmani

Apartman Moreta

Apartman Moreta nalazi se na samoj obali Jadranskog mora, u živopisnom i mirnom ribarskom gradu Pržno. Uživajte u svom odmoru daleko od gužve i buke, osveženi jutarnjim mirisima mora, samo 50 metara. Kuhinja je potpuno opremljena i ima sve potrebne sadržaje. Stan je klimatizovan. Na balkonu ćete naći stol i udobne stolice sa prelepim pogledom na zaliv Pržno.

Detaljnije»

Apartman More

Apartman More smješten je na samoj obali Jadranskog mora, u živopisnom i mirnom ribarskom gradu Pržno. Uživajte u svom odmoru daleko od gužve i buke osvežene jutarnjim mirisima mora udaljenim samo 10 metara. Kuhinja je potpuno opremljena i ima sve potrebne sadržaje. Stan ima klima uređaj. ViFi internet u potpunosti pokriva kuću i vrt.

Detaljnije »

Apartman Bonaca

Apartman Bonaca nalazi se na samoj obali Jadranskog mora, u živopisnom i mirnom ribarskom gradu Pržno. Uživajte u svom odmoru daleko od gužve i buke, osveženi jutarnjim mirisima mora, samo 50 metara. Stan je nedavno izgrađen. Kuhinja je potpuno opremljena i ima sve potrebne sadržaje. I dnevna i spavaća soba imaju klima uređaj.

Detaljnije »